• DOLAR 32.597
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2506.767
  • ...
Elazığ basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Elazığ yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


ELAZIĞ BİRLİK GAZETESİ: 11 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON
Malatya merkezli, aralarında Elazığ`ın da bulunduğu 11 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen suç örgütü operasyonunda 51 kişi gözaltına alındı.


FIRAT GAZETESİ: KOVANCILAR MERKEZİ VE KÖYLERİ YEŞİLLENİYOR
Kovancılar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile İşkur ortak çalışması sonucu ilçe merkezi ve köylerde ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.


GÜNIŞIĞI GAZETESİ: BİR DOKTORA 488 KİŞİ DÜŞÜYOR
Elazığ`da bir doktora 488 kişi düşüyor. Günışığı`nın yaptığı araştırmaya göre, Elazığ`da kamu ve özel hastanelerde toplam 1.153 doktor görev yapıyor. Buna göre, 562 bin 703 nüfusu olan Elazığ`da doktor başına 488 kişi düşüyor.


NURHAK GAZETESİ: ÖLEN İŞÇİNİN AİLESİNE SİGORTA BEDELİ
Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü`ne bağlı Malatya Fidanlık Şefliği`nde çalışırken, 1 Kasım 2012 tarihinde soba zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren Ali İhsan Avşar`ın sigorta bedeli, ailesine ödendi.


TURAN GAZETESİ: ELAZIĞ`DAN 48 MARKA BAŞVURUSU
Türk Patent Enstitüsü şubat ayı verilerine göre, Erzurum, bölgesinde endüstriyel tasarımda Elazığ`dan sonra ikinci, patent başvurusunda Malatya ile birinci, marka başvurusunda ise Malatya ve Elazığ`ın ardından üçüncü sırada yer aldı


YENİ UFUK GAZETESİ: AK PARTİYE KARA LEKE
Aralarında Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu`nun da bulunduğu Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan 46 kişi hakkında karar verildi.


ULUOVA GAZETESİ: 72 ESER SERGİLENİYOR
TÜBİTAK 44. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Sergisi açıldı.


YENİÇAĞ GAZETESİ: KAYIPLARI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Elazığ`da araçlarıyla Murat Nehri`ne düştüğü iddia edilen makine mühendisi Ali Yaşar Hekimoğlu ile makine teknikeri Faruk Koç`u arama çalışmaları sürüyor.(Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir