• DOLAR 32.537
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2436.59
  • ...
Bağlar Belediyesi Karacadağ kırsalında yol çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son iki yılda Karacadağ bölgesinde hizmet seferberliği gerçekleştirerek uzun yıllardır çözülmeyen sorunları çözüme kavuşturarak 36 mahalle ve 92 mezra olmak üzere toplam 128 yerleşim yerinde ulaşım ve alt yapı sorununu çözmesiyle bölge halkının takdirini kazanan Bağlar Belediyesi, kronik bir sorunu daha ortadan kaldırdı.

Önceki yıllarda yol olmadığı için araçlarıyla yayla bölgesine çıkmakta zorlanan bölge halkı için çalışma başlatan Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, eski adı Alatosun Beldesi olan Karacadağ Mahallesi'nden yaylaya giden ve aynı zamanda diğer yerleşim yerleriyle de bağlantıyı sağlayan güzergâhta 17 kilometrelik yeni yol yaptı.

Ayrıca, Laçin Mezrası’nın ulaşım sorununu çözen ekipler bölgede yeni yollar açmaya ve mevcut yolları da yenilemeye devam ediyor.

Bugüne kadar Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na aktardıkları hiçbir sorunun çözümsüz kalmadığını belirten Karacadağ Mahalle Muhtarı Âdem Karacadağ "Daha önce bölge halkı yaylaya gitmekte zorlanıyordu. Hüseyin başkan defalarca geldiği bölgede bu soruna bizzat şahit oldu. Kendisinin talimatıyla çalışmalara başlayan ekipler iki haftada sorunu çözdü. Allah başkanımızdan ve emeği geçen herkesten razı olsun. Halkımız yapılan hizmetten çok memnun." dedi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir