• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
KDP'den HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na tebrik telefonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Hüseyin, HÜDA PAR Genel Başkanlığına seçilen Zekeriya Yapıcıoğlu'nu telefonla aradı.

HÜDA PAR yetkililerinden alınan bilgilere göre görüşmede Hüseyin, KDP Genel Başkanı Mesut Barzani'yi temsilen Genel Başkan Yapıcıoğlu'nu aradığını vurguladı.

Mesud Barzani'nin, Yapıcıoğlu'nu bizzat arayarak tebrik etmek istediğini ancak Kürdistan Bölgesindeki gelişmeler ve yoğunluktan ötürü fırsat bulamadığını aktaran Hüseyin, Barzani'nin Yapıcıoğlu'na yeni görevinde başarı temennisi ve tebrik dileklerini ilettiğini söyledi.

Yapıcıoğlu'undan Barzani'ye taziye mesajı

Telefon görüşmesinde ayrıca Yapıcıoğlu, PKK saldırısında katledilen 5 Peşmerge için taziye, yaralı Peşmergeler için de şifa dileklerini bildirdi. Taziye dileklerinin Genel Başkan Barzani ve Kürdistan Yönetimine iletmelerini istedi.

Ali Hüseyin, Yapıcıoğlu'nun taziye mesajlarını Kürdistan Bölgesi eski Başkanı ve KDP Genel Başkanı Mesud Barzani adına kabul ettiğini ve mesajı kendilerine ve ayrıca Irak Kürdistanı Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile Başbakan Mesrur Barzani'ye de ileteceğini söyledi.
Görüşme, karşılıklı tebrik, iyi dilek ve temenniler ile son buldu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir