• DOLAR 32.377
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2325.811
  • ...
Tarsus Umut Kervanı kas hastası çocuğa engelli yürüteci yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Girne Mahallesi'nde ikamet eden Cengiz ve Gülten Karataş'ın çocukları 3 buçuk yaşında olan Yusuf'un kas hastalığı nedeniyle yürüyemediğini tespit eden Tarsus Umut Kervanı, hayırseverlerin yaptığı yardımlarla alınan engelli yürüteci aileye teslim etti.

 

Yapılan yardımdan dolayı duygularını dile getiren baba Karataş, "Ben de oğlum için elimden geleni yapıyorum. Hayırseverlerin yaptıkları bu yardım sayesinde inşallah oğlum yürüyebilecek. Oğlum için yapılan yardımdan dolayı yetkililere çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Anne Karataş ise, "Allah herkesten razı olsun. Benim derdime deva oldular. Ben sizlere ne kadar dua etsem azdır. Umut Kervanı'nın yaptığı yardımdan dolayı Allah onlardan razı olsun. Herkese çok teşekkür ederim. şeklinde konuştu.

Tarsus Umut Kervanı adına konuşan Oğuz Obut, "Umut Kervanı olarak bugün de ihtiyaç sahibi bir ailenin evindeyiz. Rabbim hayırseverlerden razı olsun. Onların vesilesiyle 3 buçuk yaşındaki yavrumuzun bir ihtiyacını giderdik. Yavrumuz kas hastasıydı ve yürüme sıkıntısı çekiyordu. Biz kendi aramızda gündem yapıp hayırseverlere ilettik ve bununla ilgili bir çalışma yaptık. Allah razı olsun hayırseverlerimiz bu konuda duyarlılık gösterip engelli yürüteci ayarladık. İnşallah yavrumuzun yürümesine vesile olur da ailemizin yüzü güler. Allah herkesten razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir