• DOLAR 32.591
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2514.727
  • ...
Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa’ya yine baskın düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

68 kişilik siyonist yerleşimcinin Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği, Mescid-i Aksa’nın avlusunda provokatif tavırlar sergileyerek daha sonra es-Silsile Kapısı’ndan çıktığı bildirildi.

Mescid-i Aksa’nın kapılarında görevli işgal polislerinin Filistinlilerin Mescid-i Aksa’ya girişlerine kısıtlama uyguladığı ve içeri girenlerin kimliklerini kontrol ettiği de belirtildi.

Siyonist yerleşimciler Mescid-i Aksa’ya günlük olarak baskın düzenlemeye devam ederken, işgal polisinin himayesinde ve gruplar halinde gerçekleştirilen baskınlara katılanların sayısının Yahudi bayram günlerinde daha da arttığı ifade edildi.

Mescid-i Aksa’yı Müslümanlar ve Yahudiler arasında ikiye bölme ve Yahudileştirme planları yapan işgal rejimi, söz konusu planlarını hayata geçirebilmek için siyonist yerleşimcileri Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemeye teşvik ediyor.

Mescid-i Aksa’yı savunmasız bırakmak isteyen işgal rejimi, siyonist yerleşimcilerin baskınlarına direnen Filistinlileri gözaltına alıyor ve çeşitli sürelerde Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırmayla cezalandırıyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir