• DOLAR 32.565
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2430.335
  • ...
En fazla kitap okuyan öğrencilere ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Celal Bayar Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, 49. Kütüphane Haftası nedeniyle son bir yıl içinde en çok kitap okuyan öğrencilerini ödüllendirdi.

 

Bilgi Erişim Merkezi`nde düzenlenen ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ahmet Kalaycı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bahattin Başar ve daire personeli ile öğrenciler katıldı.

 

Okuduğu 39 kitapla birinci olan Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Melis Ülüs, 37 kitapla ikinciliği paylaşan Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Fazilet Bilici ve Esra Yılmaz ile 33 kitapla üçüncü olan aynı bölümün öğrencisi Murat Deniz`e kitap ve CD setinden oluşan ödülleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu tarafından takdim edildi.

 

Birinci olan Melis Ülüs, yapılan bu uygulamanın kitap okumayı teşvik etmesi açısından çok önemli olduğunu belirterek, Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına teşekkürlerini iletti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu ise, öğrencilerin kültürel gelişimi açısından kitap okumanın faydalarına dikkat çekerek, ödül alan öğrencileri tebrik etti. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir