• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
Çocuklar harçlıklarını, anneleri yüzüğünü Filistin'e bağışladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Umut Kervanı Vakfı tarafından başlatılan "Filistin'e Acil Yardım" çağrısına bağışlar devam ediyor.

Uysal kardeşler kumbaralarında biriktirmiş oldukları harçlıklarını, anneleri ise parmağındaki yüzüğünü Filistin'de evi yıkılan çocuklar için bağışladı.

 

Uysal ailesi, çocuklarının harçlıklarından biriktirdiği kumbaralarını ve altın yüzüğünü, Gazze'de siyonist işgalciler tarafından yıkılan evlerin onarılması için Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı'na verdi.

Siyonist işgal rejiminin bombardımanı sonucu evleri yıkılan çocuklara bir nebze de olsa katkı sunmak istediklerini ifade eden Uysal ailesi, herkesi Filistin'e ellerinden gelen yardımı yapmaları çağrısında bulundu.

Keziban Uysal

"Herkes gücü nispetinde Gazze'ye yardım etmeli"

Kumbaralarını Filistin için bağışlayan kardeşlerin babaanneleri Keziban Uysal, "İki torunum kumbaralarında topladıkları harçlıklarını Filistin, Mescid-i Aksa ve Gazze için bağışladılar. Anneleri de altın yüzüğünü bağışladı. Allah'ın rızasını gözeterek ve içlerinden gelerek Gazze'de yıkılan evlerin onarılması için verdiler. Umut Kervanı'nın başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek olmak için buraya geldik. Allah rızasını kazanmak için herkes gücü nispetinde Gazze'ye yardım etmelidir." diye konuştu.

Yusuf Mirza (5) ve İrem Uysal (4) kardeşler ise kumbaralarında topladıkları paralarını Filistin'de evleri yıkılan kardeşlerinin evlerini yapmaları için bağışladıklarını söylediler.

"Diğer hayırseverlerden de beklentimiz bu yöndedir"

Filistin için yapılan bağışları kabul eden Batman Umut Kervanı gönüllüsü Mehmet Ali Geçer, bu anlamlı bağışlarından dolayı Uysal ailesine teşekkür ederek Filistin için başlattıkları yardım kampanyasının devam ettiğini söyledi.

"Filistin için başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına bugün 2 küçük kardeşimizin kumbaraları ve annelerinin altın yüzüklerini kabul ettik." diyen Geçer, "Kendi harçlıklarıyla biriktirdiklerini getirip bize teslim ettiler. Bununla beraber anneleri de altın yüzüğünü Filistin için bağışta bulundu. Biz de onların bağışlarını inşallah Filistin'deki kardeşlerimize ulaştıracağız. Allah Teâlâ yaptıkları yardımlardan dolayı onlardan razı olsun. Aynı şekilde diğer hayırseverlerden de beklentimiz bu yöndedir. Bizim aracılığımızla Filistin'e yardımda bulunabilirler." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir