• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Bodrum Belediyesi 1 heykel için 2 yıl uğraşmış!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Arvas, belediyenin yaptığı heykeli öve öve bitiremedi. Açılışta yaptığı konuşma sosyal medyada viral olan Aras, “uzun bir çalışmanın eseridir bu” ifadelerini kullandı.

2 YIL BOYUNCA UĞRAŞMIŞLAR

‘Heykel belediyeciliğinin’ en önemli temsilcilerinden CHP’nin Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Arvas, bir heykel için 2 yıl boyunca uğraştıklarını itiraf etti. Halkın vergileriyle yapılan ve kamuoyunun israf olarak nitelendirdiği heykeli övdükçe öven Aras’ın konuşması sosyal medyada viral oldu.

“PARALAR BUNLAR İÇİN HARCANACAK”

Arvas heykel açılışında yaptığı konuşmada, "Bugün burada, bu heykelleri yapabilmek için arkadaşımız Halil ile iki yıldır görüşüyoruz. Bugün yarınla olmuyor bu işler. 2 yıldır nasıl yapalım, bütçesini nasıl yaratalım, beraber Mehmet Ağabey ile çalıştılar ben de, geldik gittik çalıştık ve gerçekten uzun bir çalışmanın eseridir bu. Tabi onun buna ne kadar emek verdiğini kendisi daha çok biliyor. Sanatçılara sahip çıkarsak mutlu oluruz. Toplum mutluluğu sanata kültüre bağlıdır, paraya değil. Para bir amaç değildir bir araçtır. İşte bunları yaptıracağız. Bu paralar bunlar için harcanacak. O zaman anlam kazanıyor bu işler." İfadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir