• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İslami Cihad'tan ulusal uzlaşı toplantısı hakkında açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahire toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Azzam, “Yaklaşan Kahire toplantısından beklentimiz ve toplantıda çabalarımızı yoğunlaştırmamız gereken konu, Filistin milli projesini yeniden canlandırmak ve FKÖ'nün tüm Filistin halkını temsil eden çatı kuruluş haline gelmesi için reform yapmaktır. Atılacak tüm adımlar ve çalışmalar, Filistinlilerin hedef ve çıkarlarıyla örtüşmelidir.”dedi.

Azzam, Filistin halkının haklarını koruyan ve Filistinlilerin uğruna canlarını feda ettiği sabiteleri savunan bir ulusal projenin üzerinde mutabık kalmanın önemini vurgulayarak, “Bunlar, Kahire toplantısında bizim için en önemli önceliklerin başında geliyor. Aynı zamanda Filistin halkının haklarını himaye eden ve değişmez değerlerini savunan kapsamlı bir ulusal vizyona ulaşmaya çalışılmalıdır.” ifadelerine yer verdi.

Filistinli grupların, önümüzdeki hafta Filistin devlet işlerini yapılandırmak ve devlet organlarını işlevsel hale getirmek amacıyla toplantılar yapmak üzere Kahire'ye gitmesi bekleniyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir