• DOLAR 32.548
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2430.869
  • ...
Azadi İnisiyatifi`nden HÜDA PAR `a Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Azadi İnisiyatifi Koordinatörü Adem Özcaner ile Muhammed Dara Akar, Sıtkı Zilan ve Adnan Fırat öncülüğündeki heyet Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)`ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Heyeti, HÜDA PAR Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz ve HÜDA PAR Diyarbakır il başkanı Vedat Turgut kabul etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz, siyasi partilere düşen en önemli görevlerden birinin toplumun vicdanı ve temsilcisi olmak, halkın sorunlarına çözüm üretip insanca yaşam koşullarına kavuşmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.
 
Yılmaz konuşmasının devamında, siyasi alanda toplumun farklı kesimlerinin temsiliyetinde eksiklik gördüklerini bu boşluğu doldurmak için partileştiklerini, ayırım yapmadan halkın sorunlarına sahip çıkacaklarını dile getirdi.
 
Sohbet havasında geçen ziyarette söz alan Azadi İnisiyatifi koordinatörü Adem Özcaner ve kurucu üyelerinden Muhammed Akar ise, " Farklı siyasi partilerin olması zenginliktir. Herkesten aynı şeyleri düşünmelerini beklemek yanlış olur. Konu halkın çıkarı oldu mu birlikte hareket etmek gerekir. Halkın inancını özgürce yaşamasının ve etnik kimliğinin önündeki tüm engellerin kaldırılması için mücadele verilmelidir. Bu nedenle HÜDA PAR`ıN mevcut boşluğu doldurmasını önemsediklerini" belirtiler.
 
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren Heyete, HÜDA PAR parti programından oluşan kitapçıkların hediye edilmesinin ardından, heyet HÜDA PAR` dan ayrıldı. (M.Sait Adiyaman, Mehmet Bozdaş - İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir