• DOLAR 32.393
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.63
  • ...
HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Işıktaş kabri başında yâd edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Covid-19 nedeniyle geçtiğimiz yıl vefat eden HÜDA PAR Siirt Merkez İlçe Başkanı Recep Işıktaş, ailesi ve sevenleri tarafından kabirleri başında rahmetle yâd edildi.

 

Sevenleri ve yakınları, vefatının birinci yıl dönümünde merhum Işıktaş için indirdikleri hatim ve salavatları ruhuna teslim etmek amacıyla mezarı başında bir araya geldi.

“Yüce İslam davası için fedakârlık yapan insanlar hiçbir zaman unutulmamalı”

Molla Emin Tetik, Covid-19 nedeniyle Işıktaş’ın vefatının kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Yüce İslam davası için fedakârlık yapan insanların hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirten Tetik şöyle dedi:

“Covid-19 nedeniyle çok sevdiğimiz ağabeyimiz Recep Işıktaş’ı kaybetmiştik. Onun gibi dava arkadaşlarımızın hatırasını her zaman diri tutmak amacıyla vefatının sene-i devriyesinde kabri başında onu anmak istedik. Hem Fatihalarımızı hem de onun için indirdiğimiz hatimleri teslim ettik. Recep ağabey gibi değerli kardeşlerimizi her zaman anmak mecburiyetindeyiz. Onun gibi dava adamlarının yaptıkları fedakârlıklar sonucu bu yüce dava devam etmekte ve devam edecektir.”

“İmkânlarını İslam’ın ve inancının yolunda harcamaktan çekinmezdi”

Recep Işıktaş’ın Müslümanların derdi ile dertlenen ve ümmetçi bir anlayışa sahip olduğunu ifade eden yakın dostu İbrahim Dündar, Işıktaş’ın kişiliğini şu şekilde anlattı:

“Peygamber Efendimizin hayatı onun için ölçüydü. Dünya Müslümanlarının derdi ile dertlenirdi. Müslümanlar bir sıkıntı içinde olsa sıkıntı hemen yüzüne yansırdı. Bütün imkânlarını İslam’ın ve inancının yolunda harcamaktan çekinmezdi. Çevresi onu, sürekli Peygamber Efendimizin hayatını anlattığı için methederdi. Pazartesi ve perşembe günleri oruç tutardı.”(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir