• DOLAR 32.507
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2430.558
  • ...
Malatya’da “Bir kitap bir umut” sloganıyla kitap bağışı kampanyası başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

31 Mayıs-6 Haziran 2021 tarihleri arasında devam edecek kampanya sürecince, Malatya Adliyesi ve Matim İş Merkezinde bulunan Hukuk Mahkemeleri önünde açılan stantlar ile Malatya E-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Akçadağ ilçesi Kapalı Ceza infaz Kurumu ve Doğanşehir Ceza İnfaz Kurumlarında kitap bağışı kabul edilmeye başlandı.

Malatya Adliye Sarayında kurulan standı ziyaret eden Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, kitap bağışında bulunduktan sonra açıklamada bulundu.

Savran, “Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında 29 Mart 2021 tarihinde imzalanan “Ceza İnfaz Kurumu yerleşkelerinde kurulmasına ilişkin iş birliği protokolü” gereğince 31 Mayıs-16 Haziran 2021 tarihleri arasında devam edecek kampanya sürecince; Malatya Adliyesi ve Matim İş Merkezinde bulunan Hukuk Mahkemeleri önünde açılan stantlar ile Malatya E-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Akçadağ ilçesi Kapalı Ceza infaz Kurumu ve Doğanşehir Ceza İnfaz Kurumlarında kitap bağışı kabul edilecektir. An itibariyle tüm Türkiye’de başta Sayın Adalet bakanımız Abdülhamit Gül’ün katılımı ile cezaevi teşkilatımızın bulunduğu tüm il ve ilçelerdeki görevliler öncülüğünde bu kampanyanın başlama startı verilmiştir. Faaliyetin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir