• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Balıkesir'de çeşitli suçlardan yakalanan 32 kişiden 6'sı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan operasyonlara ilişkin Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.

Yapılan çalışmalarda il merkezi ve ilçelerinde 19 şahsın yakalandığı bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, yapılan aramalarda; 10,91 gram metamfetamin maddesi, 50 adet sentetik ecza hap, 83,50 gram esrar maddesi, 10,91 gram bonzai maddesi, 28 adet uyuşturucu ve 518 adet sentetik ecza hapın yanı sıra bir adet içerisinde uyuşturucu madde kırıntıları bulunan payp ele geçirildiği ifade edildi.

Daha önceden haklarında arama kararı olan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan açıklamada ise, "Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla il merkezi, Bandırma, Burhaniye, Edremit ilçelerinde yapılan çalışmalarda 13 aranan şahıs yakalanmış ve 6'sı tutuklanmıştır." denildi.

Yapılan aramalarda ele geçirilen silah ve mühimmatların paylaşıldığı açıklamada, "2 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 11 adet fişek, birer adet kurusıkı tabanca, menşei belli olmayan ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 6 adet fişek, menşei belli olmayan 9*19 mm ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 5 adet fişek ile bir adet zoraki mod ibareli kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir