• DOLAR 32.571
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2435.985
  • ...
AÖF sınav giriş ekranı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavı bu dönem de online yapılacak. Öğrenciler 2. ve 6. dönem sınavları bugünden itibaren başladı. Sınavlar 31 Mayıs’ta sona erecek. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavı giriş ekranı merak ediliyor. Binlerce AÖF öğrencisinin merak ettiği AÖF sınav giriş ekranı linki haberimizde…

AÖF SINAVLAR NE ZAMAN?

AÖF 2020-2021 Bahar Dönemi çevrimiçi (online) dönem sonu sınavları başladı. 2. ve 6. yarıyıl derslerinin sınavları 29-30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. 4. ve 8. yarıyıl derslerinin sınavları ise 5-6-7 Haziran tarihlerinde yine online olarak uygulanacak.

AÖF SINAV GİRİŞ EKRANI

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinden yapılan açıklamada, 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Dönem Sonu Sınavlarının online yapılacağı duyurulmuştu. 29-30-31 Mayıs tarihlerinde erişime açık olacak olan AÖF sınav giriş ekranı aşağıda yer alıyor.

AÖF SINAV GİRİŞ EKRANI

AÖF ONLİNE SINAVA NASIL GİRİLİR?

Yukarıdaki link üzerinden e-Devlet şifresi ya da Anadolu Üniversitesi hesabı ile sisteme giriş yapılır. Kimlik doğrulama uygulamasının ardından sınav ekranı açılacaktır.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınavlarının ikinci etabı 5-6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. AÖF sınav sonuçları sınav bitiminden sonraki 5 gün içinde erişime açılacak. Yani AÖF sınav sonuçları en geç 12 Haziran'a kadar açıklanmış olacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir