• DOLAR 32.593
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2496.075
  • ...
Filistin'in izzetli evlatları!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

10 Mayıs'ta siyonist işgal rejimi, Mescid-i Aksa'da teravih namazını kılan Müslümanlara plastik mermilerle saldırmasının ardından başlayan çatışmalar, Filistin direnişinin karşılık vermesi sonucu 21 Mayıs'ta işgal rejimi tek taraflı ateşkes sağlandığını duyurdu.

İşgal rejiminin havadan, karadan ve denizden gerçekleştirdiği saldırılarda, yaklaşık 2 bin bina yıkıldı. 254 Filistinli şehid oldu.

Yanında kız kardeşi olan Filistinli bir çocuk, terörist işgal rejiminin sözde savaş uçakları tarafından yıkılan evlerinin enkazında kalan bir kanepenin üzerine oturarak, direnişten vazgeçmeyeceklerinin mesajını verdi.

Filistinli çocuğun bu davranışı, yıllar önce Şeyh Ahmet Yasin'inin kendisini fotoğraflayan gazetecilere verdiği görüntü ve işgal rejimi tarafından evi bombalanarak hasar gören HAMAS lideri Yahya Sinvar'ın kanepede oturarak verdiği mesajı akıllara getirdi.

Filistinli çocuğun, evlerinin enkazının önünde kanepede oturarak verdiği görüntü, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında yer aldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir