• DOLAR 32.519
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2427.769
  • ...
İstanbul’un fethi sözleri ve İstanbul’un fethi hadisi şerif
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul’un fethi pandeminin gölgesinde kutlanıyor. Sosyal medyadan İstanbul’un Fethinin 563’üncü yıldönümünde sosyal medyadan mesaj paylaşmak isteyen vatandaşlar, İstanbul’un fethi sözleri ve İstanbul’un fethi Hadis-i Şerif’i aratıyor. İşte İstanbul’un fethiyle ilgili anlamlı mesajlar…

 

İSTANBUL’UN FETHİ HADİS-İ ŞERİF

“Konstantiniyye elbet feth olunacaktır. Onu fethedecek emîr ne güzel emîrdir ve o ordu ne güzel ordudur.” (Hadis-i Şerif)

Ordusu ile Hz. Peygamber övgüsüne layık olmuş çağ açıp çağ kapatan; Büyük komutan Fatih Sultan Mehmet Han’a Selam olsun… İstanbul’un fethi kutlu olsun.

 

İstanbul'un Fethinin 568. yıl dönümünde, çağ kapatıp çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve onun kahraman askerlerini minnetle anıyorum.

 

29 Mayıs 1453... İstanbul'un fethinin 568. yılı kutlu olsun. Fatih Sultan Mehmet Han ve askerlerinin ruhu şad olsun!

 

“Elde sensin dilde sen gönüldesin baştasın. Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.” Fethimiz Mübarek Olsun. Selam Olsun Fatih'in Torunlarına.

 

İstanbul'un Fethinin 568 'inci yıl dönümünü kutluyor, bu eşsiz güzellikteki dünya şehrini bizlere miras bırakan Fatih Sultan Mehmet Han ile aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

 

“Biz toprakları değil, gönülleri fethetmeye gidiyoruz!”

Fatih Sultan Mehmet Han

İstanbul’un Fethi’nin 568. yıl dönümü kutlu olsun.

 

İstanbul’u ve gönülleri fetheden, şehirlerin en güzelini vatan yapan, büyük komutan Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve kahraman ordusunu İstanbul’un fethinin 568. yılında rahmet ve minnetle anıyorum.

 

Fatih Sultan Mehmet Han başta olmak üzere mübarek fethin mimarlarını ve şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum ruhları şâd, mekânları cennet olsun… İstanbul’un fethi kutlu olsun.

Peygamber Efendimizin övgüsünü almış büyük komutan Fatih Sultan Mehmet ve ordusuna selam olsun.

 

29 Mayıs İstanbul'un fethinin 568. yıl dönümünde, Fatih Sultan Mehmet Han'ı ve bu aziz topraklar için mücadele eden kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Bu haberler de ilginizi çekebilir