• DOLAR 32.333
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2286.519
  • ...
​Van'da 72 kilogram uyuşturucu ve yüklü miktarda sahte para ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il merkezinde ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanma faaliyetlerini yürüten şahıslara yönelik operasyon yapıldığı belirtildi.

İpekyolu ilçesinde tespit edilen ikamette narkotik detektör köpeği ile yapılan aramada;  90 paket halinde toplam 70 Kilo 555 gram eroin maddesinin ele geçirildiği, konuyla ilgili A.Y. ve A.Y.'nin gözaltına alındığı belirtildi.

Ayrıca İpekyolu ilçesinde torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik tespiti yapılan şahısların araç ve ikametlerinde yapılan detaylı aramada; 5 parça halinde toplam 1 Kilo 400 gram Skunk maddesi, 95 bin 675 TL para ve 779 adet 100’lük banknotlar halinde toplam 77 bin 700 sahte doların ele geçirildiği, konu ile ilgili M.Ç.K. ve Ş.Y.'nin gözaltına alındığı bildirildi.

Elde edilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak A.Y., A.Y., M.Ç.K. ve Ş.Y. isimli şahısların “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” suçundan yakalanarak gözaltına alındığı, şüphelilerin işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri ifade edildi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir