• DOLAR 32.519
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2427.769
  • ...
İmamlar da Papazlar gibi orduyu dualarla uğurlamalı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD, Yunanistan’da gayriresimi olarak büyük ve önemli yerlerde yaklaşık 20 üs sahibi oldu.

Her ne kadar Türkiye tatbikata katılan bir ülke olsa da ABD ve Yunan askerlerinin Dedeağaç’ta verdikleri pozlar ABD’nin yavaş yavaş EGE’ye yerleştiğini bu hamlenin Rusya’ya karşı değil de Türkiye’ye karşı yapıldığı izlenimi doğuyor.

Manzara bu olmakla birlikte dikkat çekici noktalardan biri de ABD ve Yunan askerinin Dedeağaç’ta Papazlarla verdikleri pozlardı.

Tatbikatta Ortodoks din adamları askeri dualar okuyup takdis ediyor.

ABD, yaptığı yığınaklarla Türkiye’yi batı yönünde neredeyse kuşatıyorken bilnçli olarak Ortodoks Din Adamlarıyla verdikleri pozlardan sonra insanın şu soruları sorası geliyor;

-Batı Dünyası, Haçlı Ruhunu hiçbir zaman kaybetmemesine rağmen Türkiye'nin Laik- Kemalistleri  Müslümanların dini inancıyla uğraşmaya devam mı edecekler?

-“Aynı pozları TSK içnde görsek yani Cübbeleriyle İMAMLAR ordunun önünde dualar ederek sefere gönderiyorlar” manzarasını neden göremiyoruz?

-“Bu manzarayı görmemizin önündeki engeller ne zaman kalkacak?”

-Ordusu için ‘Peygamber Ocağı ve Mehmetçik (Küçük Muhammed)’ ifadelerini kullanan TSK ve devlet erkanı neden Peygamber Varisleri olan İmamları orduda geniş anlamda istihdam etmiyor?

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir