• DOLAR 32.378
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2326.038
  • ...
Yaz Kur`an Kursları İçin Kayıtları Başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yaz ayının gelmesi ve okulların tatil olmasıyla yaz kuran kursları açılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Batman Müftülüğü`nce her yıl düzenlenen yaz Kur`an kursları için kayıtların, 27 Haziran pazartesi başlayacağı bildirildi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı`nın hazırladığı müfredata göre 3 seviyede gerçekleştirilecek olan kursların ilk dönemi, 27 Haziran-15 Temmuz, ikinci dönemi 18 Temmuz-5 Ağustos, üçüncü dönemi ise 8 Ağustos-26 ağustos tarihleri arasında yapılacak.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Batman Müftüsü Hasan Çağlar, "Okulların yaz tatiline girmesi münasebetiyle en az İlköğretim 5. sınıfı tamamlayan öğrencilerin kanuni temsilcilerinin talebine bağlı olarak ilimiz genelinde bütün merkez, kasaba, köy camileri ile Kur`an Kurslarında (Kur`an-ı Kerim ve Dini bilgiler) yaz kursları açılacaktır. Söz konusu kurslar 27 Haziran-26 Ağustos 2011 tarihleri arasında cami ve Kur`an Kurslarında 09.00-12.00 saatleri arasında İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur`an Kursu öğreticileri tarafından verilecektir." dedi.

M. Salih Özcan - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir