• DOLAR 32.536
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2493.399
  • ...
Mardin Havalimanı yolcuları için toplu taşımada yeni düzenleme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Havalimanı, tadilat çalışmaları nedeniyle bir ay boyunca kapalı olacak. Bu süre zarfında Batman ve Mardin'e iniş yapan yolcular, toplu taşıma ücreti olan 25 lira dışında havalimanı ulaşım hizmeti için ilave bir ücret ödemeyecek.

Mardin Birlik Kooperatifi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Diyarbakır, Mardin, Batman valilikleri ve belediyelerce bu süreçte, diğer illere uçuş için Diyarbakır’dan, Batman ve Mardin’e gidecek olan ve diğer illerden Diyarbakır’a gelmek üzere Batman ve Mardin’e iniş yapan yolcularımız için ulaşım imkânı sağlanması için çalışma yapıldı.” denildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, Diyarbakır-Batman ve Diyarbakır-Mardin arasında faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarının, Mardin ve Batman havalimanlarına da servis yapmaları yönünde karar alındığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşlarımız Batman ve Mardin toplu taşıma ücreti olan 25 lira dışında, bu illerde Havalimanı toplu taşıma hizmeti için ilave bir ücret ödemeyecektir. Diyarbakır'dan uçuş için Mardin ve Batman havalimanlarına gidecek olan yolcularımız, Diyarbakır Otogarından kalkan Batman ve Mardin taşıma kooperatiflerini 25 lira karşılığında kullanabilecek. Aynı şekilde Batman ve Mardin Havalimanına inecek Diyarbakır yolcuları da aynı illerin Havalimanından bu toplu taşıma araçlarından faydalanabileceklerdir.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir