• DOLAR 32.421
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2327.379
  • ...
Adıyaman Belediye Meclisinden Filistin’e destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında ilave gündem olarak Filistin halkına 100 bin TL yardım yapma kararı alındı.

Meclis üyelerinin oylarıyla alınan kararla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, karara imza atan tüm üyelere teşekkür etti.

Toplantıda Filistin’de yaşanan zulme dikkat çeken Kılınç, terör şebekesi israili lanetleyerek, “Adıyaman Belediyesi olarak, terörist israilin zulmü nedeniyle zor günler geçiren Filistinli kardeşlerimizin yarasına bir nebze olsun merhem olmak için meclisimiz tarafından 100 bin TL yardım kararı alınmıştır. İnşallah yapacağımız bu yardımı en kısa sürede Diyanet Vakfı yoluyla kardeşlerimize ulaştıracağız. israilin Filistin halkına yönelik Ramazan ayından bu yana sürdürdüğü zulüm karşısında her zaman Filistin Devletinin ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtiyor ve bunun herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. İnşallah en kısa sürede bu terör şebekesinin eylemleri son bulacak ve Filistin halkı kendi öz topraklarında hür bir şekilde yaşamaya devam edecektir. Bu vesileyle İsrailin saldırıları sonucunda şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan Filistinli kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir