• DOLAR 32.437
  • EURO 34.477
  • ALTIN 2489.147
  • ...
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten muhabir Musab Turan'a: Muhabir kılığındaki provokatör
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çelik, "AK Partimiz ve İçişleri Bakanımızla ilgili terör ve suç örgütlerinin ağzıyla konuşan AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Eski Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye "19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?" diye sorusu ile ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi.

Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AK Partimiz ve İçişleri Bakanımızla ilgili terör ve suç örgütlerinin ağzıyla konuşan AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor. Bütün provokatörler yaptıklarının bedelini mutlaka öder. Bu dilin hangi terör şebekelerinin dili olduğunu iyi biliriz. Bunlarla mücadele etme konusunda kararlılığımız tamdır." ifadelerine yer verdi.

Muhabirin sorusunun gündeme oturmasının ardından Anadolu Ajansı, Musab Turan'ın iş akdinin feshedildiğini açıkladı. AA Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, muhabirin basın-meslek ilke ve ahlakıyla uyuşmayacak şekilde soru sorduğu ifade edildi. Ayrıca Turan'ın terör bağlantısı olup olmadığı savcılık tarafından araştırılacağı belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir