• DOLAR 32.546
  • EURO 34.904
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Bakan Koca’dan kafa karıştıran ‘maske’ açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

Dün yapılan Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Fahrettin Koca, önemli açıklamalarda bulundu. Koca, yanında, 2 metreden daha yakınında bir kişi olmadığı zamanlarda maske takılması gerekmediğini ifade etti. Bakan Koca’nın açıklaması sosyal medyada yankı uyandırırken, bu sebepten dolayı ceza yiyenler ise tepki gösterdi.

RAHATLAMA İÇİN EYLÜL AYI

Bakan Koca, haziran sonuyla birlikte toplumun büyük bir bölümünün aşılanmış olacağını, kendi düşüncesine göre eylül ayında aşılamanın yüzde 60’a ulaşacağını belirtti. O tarihten itibaren rahatlamanın gerçekleşeceğini ifade etti.

SOKAKTA YALNIZKEN MASKE TAKMANIZ GEREKMİYOR

Sağlık Bakanı Koca, konuşmasının devamında maske zorunluluğuyla ilgili olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bakan Koca, sokakta yalnız olan bir kişinin maske takma zorunluluğu olmadığını söyledi. Yanında, 2 metreden daha yakınında bir kişi olmadığı zamanlarda maske takılması gerekmediğini, 2 metreden daha yakında bir kişi olduğunda maske takılması gerektiğini dile getirdi.

BUNDAN POLİSİN HABERİ VAR MI?

Sağlık Bakanı Koca’nın dikkat çeken açıklamaları sosyal medyada gündem oldu ve konuyla ilgili olarak birçok tweet atıldı. Birçok kişi ‘Bundan polisin haberi var mı?’ sorusunu Bakan Koca’ya yöneltti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir