• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Halid Meşal: Filistin direnişi Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya dokunulamayacağını gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas'ın eski Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, "Filistin direnişi, Kudüs Kılıcı Operasyonu'nda 4 mesaj verdi." dedi

Meşal, bu 4 mesajı şöyle sıraladı: "Kudüs ve Mescidi Aksa kırmızı çizgidir. Filistin davası, çok başlıklı ama bölünmez tek bir meseledir. Halkımız tüm zorluklara rağmen hedeflerini gerçekleştirmek için yorulmadı ve yorulmayacaktır. Siyonist rejim çirkin kumar oyunlarını Filistinlilerin kanları üzerinden sürdüremeyeceği gibi işlediği suçların bedelini ödeyecektir."

Siyonist işgal rejiminin saldırıları karşısında Arap âleminden Filistinlilere büyük bir destek geldiğini vurgulayan Meşal, bazı Arap devlet yöneticilerinin, "işgalcilere haddini bildirmenin zamanı geldiği" konusunda görüşler ortaya koyduğuna dikkat çekti.

Siyonist işgal rejiminin, İslam ümmetinin mukaddesatını çiğnediğini aktaran Meşal, tüm olup bitenler karşısında uluslararası camianın siyonist rejim yanlısı tutumlar sergilediğini ve bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.

Açıklamasında Meşal, son zamanlarda tüm Filistinlerin tek ses olup siyonist işgal rejimine karşı direniş saflarına katıldığını belirterek, İslam âleminin, daha önce hiç olmadığı kadar Kudüs Kılıcı Operasyonu etrafında birleştiğini belirtti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir