• DOLAR 32.565
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2431.773
  • ...
Köfteci Yusuf kimin? Yusuf Aktaş Kimdir?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber canlı yayınında ‘Sedat Peker Köfteci Yusuf’a çökmek istedi ben engel oldum’ demesinin ardından herkes merakla ‘Köfteci Yusuf kimin? Yusuf Aktaş kimdir?’ Sorularının yanıtı aramaya başladı. İşte Köfteci Yusuf hakkında merak edilenler…

KÖFTECİ YUSUF KİMİN?

Köfteci Yusuf, 1996 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde kurulmuş ve daha sonra Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası unvanına haline gelmiştir. Bursa’da 33, İstanbul’da 53, Ankara’da 11, İzmir’de 16, Balıkesir ve Samsun’da 7 Aydın'a 4, Antalya'da 5, Afyonkarahisar, Denizli, Konya, Yalova, Kocaeli ve Muğla'da 3, Bilecik, Eskişehir, Kırklareli, Ordu, Kırıkkale, Manisa, Sakarya ve Tekirdağ'da 2, Isparta, Çanakkale, Kütahya, Çankırı, Amasya, Burdur, Düzce, Edirne, Aksaray, Nevşehir ve Kırşehir'de 1’er tane olmak üzere toplam 181 noktada şubesi bulunmaktadır. Köfteci Yusuf’ın internet sitesinde şirketin tek sahibinin Yusuf Aktaş olduğu yazıyor.

YUSUF AKTAŞ KİMDİR?

Yusuf Aktaş,  Bursa'nın Kızılhisar Köyü'nde gözlerini dünyaya açmış Yenişehir ilçesinde ticaret hayatına başlamıştır. İlk deneyimi ise köy kahvesini işletmek olmuştur. Daha sonra 1996 yılında yine Bursa’nın İznik ilçesinde Köfteci Yusuf’un ilk şubesini açan Aktaş, Bursa’da ün kazanmaya başladı. 2008 yılından sonra açtığı şubelerle Bursa’nın en gözde mekanlarından biri olan Köfteci Yusuf’un daha sonra ünü Bursa sınırlarını aştı ve bugünkü boyutlarına ulaştı.

SÜLEYMAN SOYLU'DAN KÖFTECİ YUSUF AÇIKLAMASI

TRT Haber'de gündeme ilişkin soruları cevaplayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerde yayınladığı videolarla gündeme gelen Sedat Peker hakkında da konuştu. 'Bursa'daki operasyonu bizzat ben yönettim' diyen Soylu, "Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışıyorlar orada. Babamızın oğlu olsa mafyalara hayat hakkı tanımayız." ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir