• DOLAR 32.352
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2308.306
  • ...
Oda TV HÜDA PAR'la Neden Uğraşıyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yusuf Can – Haber Yorum

Yanlış anlaşılmasın Filistin konusu denildiyse öyle destek falan değil tam tersine Filistin’e destek olanlara köstek olmaya çalışarak ve onları şikayet ederek.

ODA TV, ne hikmetse Siyonist işgal rejiminin soykırım ve katliamları konusunda gözle görülür hiçbir lanetleme veya çalışma ortaya koymadığı gibi Filistin’e destek olmaya çalışan HÜDA PAR’a saldırarak kime hizmet ediyor?

Ergenekon yapılanmasının uzantısı olarak bilinen bu site, kendine bir görev addetmiş gibi HÜDA PAR’ı adım adım takip edip saldıracak malzeme arıyor.

Konu Filistin olunca belki dedikleri gibi Milliyetçi takınıp bu konuda Siyonistlerle uğraşırlar diye umuluyordu ancak bir kez daha gerçek yüzlerini gösterdiler.

Şu mantıkla hareket eden ODA TV yaptığı haberde;

“...gazino, taverna, birahane, nargile salonu/kafeleri, sinema salonları...kapalıyken neden HÜDA PAR İsrail aleyhine sokakları doldurup kapanma kurallarını ihlal ediyor?” sorusunu sorarak HÜDA PAR’ın il il yaptığı protestoları yazmış.

Hatta resmi başvurular olmasa ihbar etmiş denilebilir.

Daha önceleri olduğu gibi ODA TV, karanlık efendilerinin emrinde hedef göstermek ile meşgul.

İlginç olan iki nokta var:

Birincisi; Başka kuruluşlar da aynı türden etkinlikler yapmasına rağmen ODA TV neden sadece HÜDA PAR’ı hedef tahtasına koyuyor?

İkincisi ise; Eskiden ODA TV’yi kullanan “Karanlıklar Şebekesi” mevcut idi. Acaba bugün kimden kimlerden MEDET UMUYORLAR?

Demek ki KARANLIK derinlerde hala güçlü bağları ve bağlantıları var.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir