• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2426.322
  • ...
2021 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MSÜ tercihlerini yapan adaylar merakla MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunu soruyor. İşte, MSÜ 2. aşama ne zaman? Sorunusun yanıtı…

MSÜ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2021

Milli Savunma Üniversitesi'nden konuya ilişkin net bir tarih verilmiş değil. Geçen yıl sonuçlar 13 Temmuz'da açıklanmıştı. Bu yılda temmuz ayının ikinci haftası sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

MSÜ 2. AŞAMA NE ZAMAN?

Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların merakla beklediği MSÜ 2. Aşamaya geçilecek. Yukarıda da belirtildiği gibi Temmuz ayının ikinci haftasında tercih sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

Okul türüne göre belirlenen taban puanlar ve adayların ilgili 2021-MSÜ puan türündeki sırasına göre 2'nci Seçim aşamalarına çağrılması ile ilgili bilgilendirme https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ adresinden yapılacak olup sınav çağrıları Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığınca https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapılacaktır. Sınava çağırılan adaylar, sınava başvuru yaparken / tercih yaparken verdikleri cep telefonlarından bilgilendirilecektir. Bu nedenle adayların iletişim bilgilerinin doğru olması ve özellikle cep telefon numaralarının güncel olması çok önemlidir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir