• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
Meb 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçları Erkenden Açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanlığı ehliyet sınav sonuçlarını bu sefer erkenden açıkladı. Geçmiş ehliyet sınavlarına baktığımızda sürücü kursu adayları ehliyet sınav sonuçlarının ilan edileceği tarihlerden sürekli olarak 1 gün gecikmeli olarak açıklandığını, 16 Mart ehliyet sınav sonuçlarının 4 gün önceden açıklanmasının sürücü kursu adaylarını şoke ettiğini, ancak mutlu olduklarını dile getirdiler. Sürücü kursu adayları her zaman bu şekilde olmasını dilediklerini söylediler.

İşte merakla beklenen ve Milli Eğitim Bakanlığı`nın erkenden açıkladığı 16 Mart ehliyet sınav sonuçları:

Ehliyet sınav sonuçları için tıklayın.

Ehliyet sınavında başarılı sayılabilmeniz için her dersten en az 70 puan almanız gerekmektedir. Şayet her dersten 70 puan ve üzeri almışsanız direksiyon sınavına girmeyi hak kazanırsınız. Direksiyon sınavıda ehliyet sınav sonuçlarının açıklandığı günün 2. hafta sonu yapılmaktadır. Sürücü kursu adaylarına başarılar dileriz.

Ehliyet derslerinden 70 puan altı almış iseniz o dersten kalmış olursunuz. Ehliyet derslerinize çalışmak için geçmiş ehliyet sınav soruları testlerini çözerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Bir sonraki ehliyet sınav tarihleri için ehliyet sınav tarihleri sayfasından gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

Umarız ki ehliyet sınav soruları ve ehliyet sınav sonuçları bilgisi ve diğer sınavlar her zaman erkenden açıklanarak sınava giren öğrencilere müjde kaynağı olur.

Ehliyet ile ilgili her türlü düşüncelerinizi yorum ekleyerek okuyucularımız ile paylaşabilirsiniz. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir