• DOLAR 32.377
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.71
  • ...
Geciken elektrik faturaları halkı mağdur ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Önceleri elektrik faturalarının düzenli olarak ayda bir geldiği Batman`da, son aylarda düzensiz sayaç okumalarından dolayı mağdur olduklarını belirten halk, gelen faturalardaki meblağın yüksek olduğunu ve ödemekte güçlük çektiklerini söyledi.


Daha önce her ay düzenli olarak elektrik faturasını ödediğini ifade eden esnaf Ruhullah Ulutaş, \"Daha önce düzenli gelen faturalarımızı rahat bir şekilde ödeyebiliyorduk. Ama şimdi ise 2 ayda bir ve bazen de 3 aya yakın elektrik faturalarımız gelmiyor. Biriken faturayı ödemekte çok zorlanıyoruz. Bunun bir an önce düzeltilmesi gerekiyor dediler\" dedi.


Aylık olarak gelmeyen faturaların geciken ay sayısı kadar taksitlendirilmesi gerektiğini söyleyen esnaf Emin Oğuz ise, \"Eğer bir fatura 2-3 ayda gelmiyorsa, bunun 2-3 ay taksitlendirilmesi lazım ki, biz de borcumuzu sıkışmadan ve geciktirmeden verebilelim. Zamanında gelmeyen fatura sadece bizi değil bütün esnafı mağdur ediyor. TEDAŞ eleman sıkıntısı yaşıyorsa, burada biz mağdur edilemeyiz\" ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir