• DOLAR 32.373
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2324.5
  • ...
`Kimsenin Özel Mekânlara Saldırma Hakkı Yoktur`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KAHİRE- Mısır`ın Başkenti Kahire`de bulunan Müslüman Kardeşler Teşkilatının genel merkezine saldırmak isteyen göstericilerle ilgili İlke Haber Ajansına Hürriyet ve Adalet Partisi Sekreter Yardımcısı ve eski Halk Meclisi üyesi Adil Hamid, kimsenin özel mekânlara saldırma hakkının bulunmadığı söyledi.


Karşıt grupların kulaktan duyma yalan haberlerden dolayı Teşkilatın Genel Merkezinin önünde toplanıp protesto gösterisi düzenlediklerinin altını çizen Adil Hamid, kendilerin genel merkezi korumak için toplandıklarını söyledi.


Kimsenin özel merkezlere saldırma hakkının bulunmadığının altını çizen Hamid, Müslüman Kardeşler Teşkilatının Genel Merkezinin kendilerinin evi olduğunu ve kendi evlerini korumanın Cemaat Mensubu herkesin görevi olduğunu sözleri arasına ekledi.


Bu arada Müslüman Kardeşler Teşkilatının Genel Merkezi önünde toplanan İhvan gönüllülerinden Eşref Şaban adındaki vatandaş kısaca şunları söyledi: "Bizler buraya İhvan`ın merkezini korumak için geldik. Bugün burada karşı karşıya gelen iki grupta Müslümanlardan oluşmaktadır. Müslüman diğer Müslüman`ın elinden ve dilinden emin olması gerekir. İslam insanları karanlıktan aydınlığa çıkarmak için gelmiştir. Bizler de buna vesile olmak istiyor ve bu ülkede Allah`ın şeriatının hâkim olmasını istediğimizden dolayı bize düşmanlık yapılıyor." (Ahmet Batı/Sait Teşne-İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir