• DOLAR 32.569
  • EURO 34.921
  • ALTIN 2430.042
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: DEĞİRMENÜSTÜ KÖYÜ`NDE \"KUTLU DOĞUM\" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Batman Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye Köy-Der tarafından Değirmenüstü (Ezıkajor) Köyü`nde Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Coşkulu ve duygulu geçen etkinlikte yapılak konuşmalarda Hz Peygamberin (s.a.v) yaşantısına vurgu yapıldı.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: İŞ YAPAMAZ HALE GELDİ
Batman`da bel fıtığı ve birçok rahatsızlığı nedeniyle iş yapamaz hale gelen evli 4 çocuk babası Mehmet Şirin Kartal, yetkililerden ve hayırseverlerden acil yardım bekliyor.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: 3 YILDA 20 BİN TON PETROL ÇALDILAR
Son yılların en büyük petrol hırsızlığı şebekesine yönelik operasyon yapıldı. Şebeke üyelerinin TPAO hattından 600 metrelik boru döşeyerek 3 yılda 20 bin ton petrol çaldıkları belirtildi.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: `BAŞKASIDA ÖLMESİN` EYLEMİ
Batman`da yüksek gerilim trafosuna giren ve akıma kapılan iki kişiden biri önceki gün öldü, biride yaralandı. Akıma kapılarak hayatını kaybeden öğrencinin sınıf arkadaşları toplanarak yüksek gerilim trafosuna yürüdü.


BATMAN UMUT GAZETESİ: YARDIMI AZ BULUNCA İNTİHARA KALKIŞTI
Cezaevinden çıkan ve uzun süre iş bulamayan bir genç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na başvurdu. Buradan istediği yardımı alamayan genç Valilik binasının 3`ncü katına çıkarak atlamak istedi.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: KUTLU DOĞUM HEYECANI BAŞLIYOR
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğüne bağlı Köy-Der Kutlu Doğum etkinliklerine yarından itibaren başlıyor.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: KIRILAN TREN CAMLARINA TEPKİ
Batman Gar Müdürü Ünal Erdelikara, Nevruz kutlamalarına katılmak için Batman`dan Diyarbakır`a giden yolcuların bindikleri trenin camlarını kırmalarına tepki gösterdi.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: BİN TL İÇİN İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na giderek 1000 TL borcunu ödemek için maddi destek isteyen vatandaş, kendisine sadece 100 TL verilince Valilik binasının ikinci katına çıkarak intihara kalkıştı.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ: TPAO`DAN DİNAMİT HIRSIZLIĞINA 4 GÖZALTI
TPAO Batman Bölge Müdürlüğüne ait dinamit deposundan Bin 102 adet fünye çalınması olayı ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.


BATMAN GAZETESİ: BİNDİKLERİ TRENİN CAMLARINI KIRDILAR
Batman Gar Müdürü Ünal Erdelikara, Nevroz kutlamalarına katılmak için Batman`dan Diyarbakır`a giden yolcuların, bindikleri trenin camlarını kırmasına tepki gösterdi.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: DİLENCİ NÖBETİ!
Zabıta ekipleri, camilerde nöbetteydi. Özellikle Cuma namazlarında cami önlerini mesken tutan yerli ve yabancı dilenciler, Zabıta ekiplerine takıldı. Kent merkezindeki 10 cami önünde nöbet tutan ekiplere imamlar teşekkür etti. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir