• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2497.616
  • ...
Elazığ basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Elazığ`da yayınlanan gazetelerde öne çıkan bazı haber başlıkları şu şekilde:

ELAZIĞ BİRLİK GAZETESİ: SENDİKA ÜYELERİ KANUN TASARISI`NI PROTESTO ETTİ
Memur Sen`e bağlı Birlik Haber Sen üyeleri, 5 Mart 2013 tarihinde TBMM Başkanlığı`na sunulan Posta Hizmetleri Kanun Tasarısı`nı protesto etti.


FIRAT GAZETESİ: `KAYISI DESTEKLENMELİ`
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ Ziraat Odası Meclis Başkanı Bekir Şinasi Özdemir, kayısıya da fındık gibi destek sağlanması gerektiğini belirterek, \"Kayısı milli ürünler statüsünde değerlendirilmeli ve önemsenmelidir\" dedi.


GÜNIŞIĞI GAZETESİ: ALPAY, HOCALI KATLİAMINI ANLATTI
AK Parti Elazığ Milletvekili, Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanvekili Av. Şuay ALPAY \"Hocalı Katliamı ve Soykırım Gerçeği\" konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

NURHAK GAZETESİ: MADEN`DE 3 KÖY İLKOKULU KAPATILDI
Maden ilçesinde öğrenci sayısı yetersiz üç köy ilkokulu kapatılarak, taşımalı sisteme dahil edildi.


TURAN GAZETESİ: SU SIKINTISI KAPIDA
Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Veysel Doğanay 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, her yıl yaklaşık 5 milyon insanın temiz su ile ilgili hastalıklardan dolayı yaşamını yitirdiğini söyledi.


YENİ UFUK GAZETESİ: HALK SAĞLIĞI 1 YAŞINDA
Halk Sağlığı Müdürlüğü kuruluşunun 1 yılı dönümünü pasta keserek kutladı. Halk Sağlığı Müdürü Uz Dr. Veysel Doğanay 1 yıllık faaliyetlerini anlattı.


YENİÇAĞ GAZETESİ: PTT KİMSENİN AŞ`I OLMAMALI`
Elazığ`da Memur Sen`e bağlı Birlik Haber Sen üyeleri, 5 Mart 2013 tarihinde TBMM Başkanlığı`na sunulan Posta Hizmetleri Kanun Tasarısı`nı protesto etti. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir