• DOLAR 32.584
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2428.92
  • ...
Diyarbakır Umut Kervanı Gazze'ye yardım çağrısına kayıtsız kalmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, dün Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran'ın, "Umut Kervanı olarak bir daha tüm Müslümanlara sesleniyoruz! Topyekûn olarak Kudüs ve Aksa'mız için seferber olmalıyız. Az-çok demeden elimizden ne geliyorsa ortaya koymalıyız. Bir lira dahi olsa oradaki kardeşlerimize göndererek yaralarının sarılması için desteklemeliyiz. Şimdi Filistin'e acil yardım zamanı… şimdi #GazzeyeDermanOl çağrısıyla Filistinli kardeşlerimizin yaralarına derman olma zamanıdır." çağrısına destek verdiklerini belirtti.

 

Elelçi, "Umut Kervanı Genel Merkezi'nin Filistin'e yardım çağrısına; Bebek, kadın, çocuk demeden evlerini başlarına yıkan siyonist çeteye 'Dur' diyebilmek adına Diyarbakır Umut Kervanı olarak destek vereceğiz. Bilindiği üzere Filistin'de bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Bu çağrı, oradaki mazlum Filistinli Müslümanlara gerekli yardımı ulaştırabilmek için yapılıyor. Bu sebeple en acil ihtiyaç dediğimiz ambulans, tıbbi malzeme, insani yaşam malzemeleri olarak gıda ve barınmayla alakalı olarak tüm yardımları ulaştırmak için inşallah seferber olacağız." diye konuştu.

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi

"Filistinliler yalnız değildir, bu zulme sessiz kalmayacağız"

Başta Diyarbakır olmak üzere Türkiye'deki ve dünyadaki tüm duyarlı Müslümanlara seslenene Elelçi, "Bu çağrıya cevap versinler. Elimizden gelen desteği sunalım. İnşallah oradaki Müslümanlara 'Sizler yalnız değilsiniz, bu zulme sessiz kalmayacağız.' mesajını iletmek istiyoruz. Rabbimizden bu kez israilin sonunun gelmesi temennisinde bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bağışta bulunacak olanların izleyeceği yolları da belirten Elelçi, "Hayırseverler, yardım kuruluşu olmamız münasebetiyle adreslerimizden ve iletişim numaralarımızdan bizimle irtibata geçebilirler. Ayrıca banka hesap numaralarımız da aktiftir. Yurt içi ve yurtdışındaki bağışçılarımızın gönderecekleri yardımlarda açıklama bölümüne 'Filistin'e yardım' yazmaları durumunda inşallah ilgili yardımlar oraya ulaştırılacaktır." dedi.

Vakfın yardım çağrısına destek olmak isteyen hayırseverler aşağıda belirtilen hesap numaraları üzerinden yardım ulaştırabilir, detaylı bilgi için 0543 870 81 32 numaralı telefondan vakıf merkezine ulaşabilirler.

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı hesap numaraları

Ziraat Bankası Hesap No: 914-65376425-5001 IBAN: TR660001000914653764255001

Kuveyt Türk Hesap No: 94473769-1 IBAN:TR920020500009447376900001

PTT Hesap No: 13641556 (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir