• DOLAR 32.438
  • EURO 34.586
  • ALTIN 2383.366
  • ...
Kolay Perde Aparatı ve Çeşitleri Nelerdir?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir gün boyunca perde asmak nedir? Bunu en iyi bilen kişiler genelde ev hanımı ya da eşleridir. Hayatınızda bir gün boyunca birden fazla farklı odaların pencerelerine ait perdeleri asmakla uğraştıysanız eğer hem ne kadar yorucu hem de ne kadar zaman kaybeden bir iş olduğunu da biliyorsunuz demektir. Günümüzde kolay perde asmanın bir yolu olmalı konusunda da çoğu zaman pek çok kez düşündüyseniz ve bununla ilgili olarak araştırmalar yaptıysanız, aslında karşınıza çıkan birçok marka da olmuştur…

Aralarında hem severek kullanacağınız hem de perdelerinizi asma konusunda sizlere kolaylık kazandıracak bir ürün olarak, perdelerinizi ortadan asmak gerektiğinde ortadan, yanlış astığınızda köşelerden değil ortadan çıkartıp tekrardan takabilme özelliğini sizlere sunan korniş sistemiyle tanışın istiyoruz.

Perde takmanın en kolay örneğini sizlere özel bir şekilde yaşatacak olan, özellikleriyle beraber tasarlanmış bir ürün olarak hem rahat hem de daha güvenli şekilde perde asma konforunu sizlere verecek bir ürün olarak SlimFlex, son dönemlerin geleneksel kornişlerine karşı savaş açmış bir markadır. En iyi şekilde baş köşelerden ve ortadan asmayı da çıkartmayı da yapacağınız biçimde bu ürünlerden faydalanabilirsiniz.

Perdeler Ortadan Nasıl Asılır?

Kolay perde asma korniş seti halinde satışı bulunan perdeler, günümüzde birbirinden farklı çeşitleriyle beraber hazır halde satışı bulunur. Perde asmayı en kolay nasıl yaparsınız? düşüncesiyle tasarlanan ve kolay perde asma korniş seti ile birlikte tercih edeceğiniz bu perdelerde, geleneksel korniş setlerinin dışına çıkarak ortada bir mandal sistemi daha bulunur. Bu sistem sayesinde perde kornişi sizlere 3. bir giriş çıkış sistemi yaratarak, hatalı bir korniş taksanız bile, çok kolay şekilde bu alandan çıkartıp tekrardan takacağınız, bu sayede perdelerinizle ilgili sorun yaşamayacağınız bir sistemi sizlere yaratmış olur.

Perde asma korniş setiyle beraber ister PVC isterseniz de alüminyum setleri tercih ederek, evlerinizde en uygun şekilde dekoru hazırlanmış bir sistemden faydalanabilirsiniz. Daha rahat bir perde asma noktasında konforun doruk noktasını yaşarken, perdelerinizi nereye astığınızı göreceğiniz bu sistemde istediğiniz alanda rahatlıkla yönlendirme yapar, 2 veya 3lü alan içerisinde de dilediğiniz yuvaya yönlendirmeyi de yapabilirsiniz. Eşyalarınızı bu sayede sağa sola çekme derdinden kurtulur, perdelerinizi uzaktan asarken, kollarınızın yorulmasını ya da köşelere asılmış şekilde güç almaktan da sıyrılmayı başarırsınız.

Perdelerinizi yükünü tek bir korniş değil 4 ruleti sağa sola yönlendirerek de çok rahat şekilde perdelerinizin yükünü korniş taşıyarak asma işlerinizi yapabilirsiniz. Hem böylelikle uzun bir perdenin ağırlığını kucağınızda taşırken de perdeden dolayı omzunuzun, belinizin, kollarınızın ağrıması sorunlarından da böylelikle kurtulmuş olursunuz.

Yanlış kanala takılan perdelerinizin devamını taktıktan son pişman olmanız dahi hiç gerek olmayacak! Çünkü perdeyi kornişten çıkartmadan, kanalar arasında çok rahat şekilde yönlendirme yapar, istediğiniz kornişi istediğiniz kanala da aktararak bu sorununuzu kanal hattı üzerinde değiştirme yapıp giderebilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir