• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
İşsiz genç 100 TL alınca intihara kalkıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kısa bir süre önce Batman M Tipi kapalı Cezaevinden çıkan ve uzun süre iş bulamayınca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na (SYDV) başvuran genç, 100 liralık yardım yapılması üzerine bugün saat 14.30 sıralarında valilik binasının 3. Katına çıkarak intihar etmek istedi.

 

Edinilen bilgilere göre, Batman`da cezaevinden çıkan Edip isimli genç uzun süre iş aradı. İş bulamayan genç, Batman Valiliği`ne bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na SYDV başvurdu. Vakıftan verilen yardımı çekmek için bankaya giden genç, hesabına 100 lira aktarıldığını öğrenince SYDV Müdürü ile görüşmek istedi. Müdürü yerinde bulamayan genç, valiliğin 3. katına çıkarak atlamak istedi. Genci pencerede gören görevliler, polis ve itfaiyeye haber verdi.

 

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, gencin atlama ihtimaline karşı branda açtı. Polis ekipleri ve Vali Yılmaz Arslan`ın korumaları, genci ikna etmek için uzun süre çaba sarf etti. Polisin ikna ederek aşağı indirdiği genç, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü`ne götürüldüğü öğrenildi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir