• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van İl Müftülüğü istişare toplantılarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - İlki İmam-Hatip okullarının yöneticileri ile yapılan istişare toplantılarının ikincisi, lise ve dengi okullar ile ortaokulların yöneticileri ile yapılmıştı.

 

Son olarak Van`da görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile Kutlu Doğum Haftası`nda düzenlenecek etkinliklerle ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla bir toplantı yapıldı.

 

Ulu Camii Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Nimetullah Arvas, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Aşık Cemal Arvas, Müftü Yardımcısı Faruk Gürbüz, Şube Müdürü Abdullah Akdoğan ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenleri katıldı.

 

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftüsü Nimetullah Arvas`ın konuşması ile devam etti. Van İl Müftülüğünün okullarda düzenleyeceği programlarla ilgili bilgi veren Müftü Arvas, ayrıca Van İl Müftülüğü tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası kartelalarını tanıttı.

 

Daha sonra sözü alan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Aşık Cemal Arvas, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki ortak çalışmaların önemine işaret ederek, bu bağlamda Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

 

Toplantının ardından katılımcı öğretmenlere Van İl Müftülüğünün hazırladığı kartelalar hediye edilirken, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin söz konusu kartelaları okullarındaki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde kullanmak üzere İl Müftülüğünden temin edebilecekleri belirtildi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir