• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
YGS`ye girecek öğrencilerin dikkatini dağıtmayalım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİVAS - Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yaptığı yazılı açıklamada, \"Bu sınava uzun bir süredir çalışan, emek harcayan gençlerimize başarılar diliyorum. Umarım geleceğimizin teminatı gençlerimiz şehrimizi eğitim noktasında hak ettiği yere taşıyacaktır\" ifadelerini kullandı.

 

YGS`ye girecek öğrencilerin sınav esnasında dikkatlerinin dağılmaması için gürültü kirliliği konusunda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Ürgüp, \"Öğrencilerimiz ve aileleri için büyük ve hayati önem taşıyan sınavın sakin, huzurlu ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için sınav günü 10.00-13.00 saatleri arasında sınavın yapılacağı yerleşkelerin çevresinde araçların korna çalmaması, düğün konvoylarının oluşturulmaması, bina hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve buna benzer öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozabilecek hiçbir gürültüye sebebiyet verilmemesini önemle rica ederim\" dedi.

 

Ürgüp, belediye olarak YGS`ye girecek öğrencilerin sınav yerlerine kolayca ulaşmalarını sağlamak amacıyla otobüs seferlerinde de gerekli düzenlemenin yapıldığını bildirdi. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir