• DOLAR 32.345
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2307.127
  • ...
Mursi`nin Evi Kuşatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Muhalif 6 Nisan Hareketi`ne mensup oldukları belirtilen kişilerin, Mursi`nin evinin etrafında toplanarak, Mursi ve Müslüman Kardeşler Derneği (İhvan) aleyhinde sloganlar attığı kaydedildi.

Öte yandan Müslüman Kardeşler Derneği Genel Merkezi önünde, Mursi karşıtları ve yanlıları arasında taşlı sopalı çatışma çıktığı, çatışmada onlarca kişinin yaralandığı ifade edildi.

Göstericilerin eş zamanlı olarak iktidardaki Hürriyet ve Adalet Partisi`nin merkez binasına zorla girip, içerideki önemli bazı evrakları ele geçirdikleri belirtildi.

Çatışmalarda 76 kişi yaralandı

Mursi karşıtı ve yanlıları arasında çıkan çatışmalarda 76 kişinin yaralandığı bildirildi.
İlk yardım ekibi başkanı Muhammed Sultan AA muhabirine,Mursi taraftarları ve karşıtları arasında çıkan taşlı sopalı çatışmalarda 76 kişinin yaralandığını belirtti. Sultan, yaralılardan 37`sinin hastaneye kaldırıldığını, diğerlerinin de olay yerinde tedavi edildiğini söyledi.

Müslüman Kardeşler Derneği (İhvan) üyelerinin geçen Cumartesi gazetecilere ve aktivistlere saldırı düzenlendiğini öne süren muhalifler, Müslüman Kardeşler Derneği Genel Merkezi önünde ``Onur cuması`` adı altında protesto gösterisi düzenleme kararı almıştı.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir