• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
Aruri: Kara operasyonu israil için bir felaket olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Terörist çetenin Gazze'ye kara operasyonu başlattığı yönünde basında çıkan haberlerle ilgili Hamas'a ait El-Aksa televizyonuna konuşan Aruri, direniş güçlerinin, düşmanı (israil) şaşırtacak güçte olduğunu ve elinde daha önce kullanılan silahlardan daha güçlüsünün bulunduğunu söyledi.

Hamas'ın, kara operasyonuna dönük hazırlığının sahip olduğu füze gücünden daha yüksek olduğunu kaydeden Aruri, "Kara operasyonu işgalci için bir felaket olacak ve savaş dengesi değişmeden de ondan çıkamayacak" dedi.

Gazze'ye düzenlenen son saldırıdan bu yana direniş güçlerinin yaptığı hazırlıkların bu kara operasyonuna dönük gerçekleştirildiğini bildiren Aruri, işgal altındaki Batı Şeria, Gazze ve işgalci çete vatandaşı Arapların yaşadığı Yeşil Hat bölgesinde terörist çete güçlerine karşı açılan "cephelerin" zaferin anahtarı olduğunu dile getirdi.

Terörist çete ordusu yabancı basın sözcüsü Conricust, dün, Gazze'ye kara operasyonu başlatıldığı yönündeki haberleri yalanlamıştı. Terörist çete Ordusu Sözcüsü Avichay Adraee ise Conricust'in önceki açıklamalarıyla ilgili "tercüme hatası" olduğunu ileri sürmüştü.

Açıklamada, "Siyonistlerin her daim uykusunu kaçıran kabusu onlara yaşatma ve Filistin topraklarını işgal etmelerinin bedelini ödetme" çağrısı yapıldı.

Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir