• DOLAR 32.584
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2488.838
  • ...
Mardin’de siyonist işgal rejiminin saldırılarına tepkiler sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal güçlerinin Gazze bombardımanına Mardin’den tepkiler gelmeye devam ediyor. 66 sivil toplum kuruluşunun bileşeni olan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu ile Kızıltepe Yetimler ve Öksüzler Derneği ortak bir basın açıklaması yaptı.

MTDF Başkanı Mehmet Şerif Öter, “Biz siyonist zihniyeti, siyonist merkezi kendilerini bütün insanlığın üzerinde gören, ırklarını bütün ırklardan daha üstün göre kibirli, Firavun’dan daha büyük olan terörist siyonistleri kınıyoruz. Bugün Kudüs’te mukaddes günlerde yürüttükleri vahşeti, kirli ayakkabıları ile Kur'an-ı Kerimimize basıyor, camilerimize basıyor, kutsallarımıza basıyor. Filistinli 4-5 yaşındaki çocukları katlediyorlar. Bugün Müslümanların kutsallarına basıyorlar, Hristiyanların kutsallarına basıyorlar, bütün dünlerin kutsallarına basıyorlar. Herkes vicdanen sesini çıkarmalı. Terör devletine karşı yaptırımlar almalı.” dedi.

Kızıltepe Yetimler ve Öksüzler Derneği Başkanı Sadettin Kandemir ise “Siyonist işgalciler, Filistin halkına ilk kıblemize, peygamberler şehri Kudüs’e çocuk, kadın, yaşlı  ve ibadethane ayrımı yapmadan bombardıman yapıyorlar. Allah onların belasını en ağır şekilde versin diyoruz. Bu insanlık vazifesidir. İnsan olan herkes siyonistlere karşı tutum alması lazım. Kınıyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir