• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Gazze'deki siviller karadan ve havadan yoğun bombardımanla hedef alınıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal ordusu, bu gece 160 uçağın aynı anda Gazze'de 150 hedefe 450 bombayla 40 dakika boyunca saldırdığını açıkladı. Ayrıca Gazzedeki sivil bölgeler karadanda da hedef alınıyor.

İşgalcilere ait savaş uçakları abluka altındaki Gazze Şeridi'ni 2 saatlik bir aranın ardından tekrar bombaladı. Savaş uçaklarının Zeytun Mahallesi'nde bulunan bir demir atölyesi ile birkaç sivil binayı hedef aldığı saldırılar düzenledi. 

Gecenin ilk saatlerinde Gazze Şeridi'nin kuzey kesimini yoğun şekilde bombalayan İsrail savaş uçakları, 2 saatlik sükunetin ardından çeşitli bölgeleri bombalamaya devam ediyor.

İşgal ordusu abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzey kesimine gecenin ilk saatlerinde hava ve denizden eş zamanlı olarak yoğun şekilde saldırı düzenlemişti. Saldırılarda büyük bir yıkım yaşanırken, sivil kayıplar da artıyor.

Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda bir baba ile 3 çocuğu şehit oldu. Sivil savunma ekiplerinden alınan bilgiye göre, Gazze'nin kuzey kesimlerini yoğun şekilde bombaladı. Bombardımanda yıkılan Beyt Lahiya bölgesindeki bir evin enkazından Filistinli bir baba ile 3 çocuğunun canız bedeni çıkarılmıştı.

Gazze Sağlık Bakanlığı, siyonist işgalcilerin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid sayısının 27'si çocuk 11'i kadın olmak üzere 119'a yükseldiğini, 830 kişinin de yaralandığını açıkladı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir