• DOLAR 32.515
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2437.887
  • ...
Irak Fetih İttifakı lideri El-Amiri'den Filistin direnişine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün akşam El-Amiri'nin medya ofisinden yapılan açıklamada, görüşmede El-Amiri Filistinli liderlere; Filistin halkının, Kudüs'ün, Gazze'nin ve direnişin yanında olduğunu belirterek "Filistin direnişinde fırlatılan roketler, İslam ve Arap milleti için yeni bir tarih yazmıştır. " dediği aktarıldı.

El-Amiri, verilen mücadelenin boyutu ve kapsamıyla ilgili olarak düne oranla ümit verici gelişmelerin yaşandığına işaret ederek "Bugün İlahi zafer vaadine daha yakınız." dedi.

El-Amiri, artık bölgede yeni bir denklemin kurulduğunu kaydederek HAMAS'ın, siyonistlerin işgal ettiği tüm Filistin topraklarına ulaşan füze gerçeğine vurgu yaptı.

El-Amiri'nin, hem Heniyye hem de En-Nahale ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, "Allah'ın izni ve Irak'taki tüm Müslümanların selam ve dualarıyla bu kutsal savaşta, ümmetin savaşında sizinle birlikteyiz." dediği aktarıldı.

Medya ofisinden yapılan açıklamada, Heniyye ve En-Nahale'nin, Filistin halkının tüm tarihi savaşlarında yanlarında bulunan Irak halkına teşekkür ve selamlarını ilettiği kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir