• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Ebu Ubeyde: Kudüs Kılıcı Savaşı Filistin'in tek vücut olduğunun kanıtıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ebu Ubeyde, bugün El-Kassam Tugayları komutanlarından "Ebu İmad" Besim İsa ve kahraman arkadaşlarının cenaze töreninde yaptığı konuşmada, "Kudüs Kılıcının Savaşı, Kudüs meydanlarındaki halkımızın haykırışlarına bir cevap ve Şeyh Cerrah halkı için bir zaferdir." dedi.

 

Ebu Ubeyde konuşmasına şöyle devam etti:

Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın yardım çağrılarına cevap vermediğimiz taktirde varoluşumuzun bir anlamı olmayacaktır ... Uzun yıllar boyunca biriktirdiğimiz güç, Filistin'deki topraklarımızı ve halkımızı korumak içindir.

Bu savaşın; tüm Filistin bölgelerinin tek vatan, tek vücut ve tek direniş yeri olduğunu kanıtladığını belirten Sözcü Ebu Ubeyde, "Ömrünü kahraman bir mücahid olarak geçiren Basim İsa ve mücahid ve mühendislerden oluşan ekibiyle beraber dün şehid oldu. Bu kahramanların kaybından duyduğumuz acı, Kudüs ve Filistin için sağladıkları katkılardan dolayı duyduğumuz gurur kadardır."

Ebu Ubeyde sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu savaşı farklı kılan, halkımızın her alanda birbirleriyle dayanışmasıdır. Halkımız, mukaddes başkentleri için hiçbir konuda olmadığı kadar hemfikirdirler.

Ebu Ubeyde, Batı Şeria ve Kudüs halkını işgalcilerle intifadayı sürdürmeye çağırarak onlara şu güvenceyi verdi:

Direniş ve Kassamlar size destek olacak... bizim silahlarımız silahlarınız, kanımız da kanınız olacak.

Gazze'de Kudüs Kılıcı Savaşını sürdüren İzzeddin El Kassam Tugayları komutanlarından Basim İsa ve beraberindeki mücahid grubu dün siyonistlerin hava saldırısında düşmüştü. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir