• DOLAR 32.566
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2429.162
  • ...
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç’ten Ramazan Bayramı mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Bayramın, Müslümanların birlik ve beraberliğine, kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti.

 

Dinç, "Peygamberler ve sahabeler şehri Diyarbakırlı tüm hemşerilerimin bayramını yürekten tebrik ediyorum. Rabbim bu bayramı hayırlara vesile kılsın. Bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Ancak bu ayda İslam coğrafyalarında Müslüman kardeşlerimizin kanları döküldü. Özellikle işgal altında olan Mescid-i Aksa’mızda mücadele eden kardeşlerimizin kanları döküldü. Siyonist işgalciler eskiden olduğu gibi halen soykırımlarını devam ettiriyorlar. Allah’tan temennimiz Kudüs’ümüzün özgürlüğüne kavuşması ve siyonizmin, emperyalizmin ve işbirlikçilerinin yok olmasıdır. Bu da bizim için bir bayram olacaktır.

Pandemi sürecinde yaşıyoruz, çoğu vatandaşımız vefat etti. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu Coronavirüsü ve siyonizm virüsünden kurtulmamızı Allah’tan niyaz ediyorum. Zulüm altında olan tüm insanlığın zulümlerden kurtulması, hak, adalet ve birbirine saygı duyulan İslami ortamların oluşmasını niyaz ediyorum. Tekrardan tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir