• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
HÜDA PAR Şanlıurfa Başkanı Özaslan: "İslam ordusu Mescid-i Aksa'yı kurtarmak için harekete geçmeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şanlıurfa Rabia Meydanı'nda düzenlenen işgalci siyonistleri lanetleme ve Filistin halkına destek konulu basın açıklamasına katılan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, basın açıklamasının ardından kalabalığa seslendi.

İşgalci yahudilerin Mescid-i Aksa'ya saldırarak sonunu hazırladığını belirten Özaslan, işgalcilerin bundan sonra karşılarında ellerinde taş olan çocukları değil, kendi ürettikleri füzelerle telavivi vuran bir Filistin'i göreceğini ifade etti.

Filistin'de siyonist işgal rejimi ile mücadelenin Müslümanları uyandırdığını belirten Özaslan, Mescid-i Aksa'nın bütün İslam Ümmeti'ni birleştireceğini belirtti.

Geçmişte işgalci Yahudilere pirim vermeyen Abdulhamit Han'ı aradıklarını belirten Özaslan, Abdulhamit Han'ın yaşaması halinde siyonistlerin Mescid-i Aksa’nın duvarının dibinden bile geçemeyeceğini savundu.

 

"Bu savaşı israil başlattı ama savaşın sonucunu İslam mücahitleri belirleyecek"

Filistin'de israil denen bir devleti tanımadıklarını ve orada işinin olmadığını belirten Özaslan, "Ey israil kendine yer arıyorsan senin yerin cehennemin dibidir. Ey israil! Sen oradaki kardeşlerimizi yalnız mı zannettin? Sen orada bir saldırı başlattın. Öyle bir büyük yanlış yaptın ki Mescid-i Aksa'da namaz kılan kardeşlerimize saldırdın ve onları şehid ettin. Peygamberler şehri Şanlıurfa'dan sesleniyorum! Ey israil biz biliyoruz ki sen zamanında Peygamberleri bile katlettin. Geçmişte nasıl hayatının hatasını yaptınsa bugünde aynı hatayı yaptın. Bu savaşı israil başlattı ama savaşın sonucunu İslam mücahitleri belirleyecektir. Ey israil! Sen zannediyor musun ki artık eskisi gibi ellerinde sadece taş olan çocuklar sana karşı gelecek. Dün elinde taş olan çocuklar, bugün büyüdü ve şimdi ürettikleri füzelerle senin merkezin olan telavivi bombalıyor. Sen artık rahat edemeyeceksin." ifadelerini kullandı.

"Filistinlilerin israile karşı verdiği mücadele ile İslam ümmeti ayağı kalktı"

Filistin'de siyonistlere karşı mücadele veren mücahitlere seslenen Özaslan, "Ey İslam için, Kudüs için, Mescid-i Aksa için İslam Ümmeti'nin namusunu korumak için gece gündüz hayatlarını kaybeden kardeşlerim! Sizler asla yalnız değilsiniz ve asla yalnız kalmayacaksınız. Bugün İslam Ümmeti'nin dört bir tarafında Müslüman kardeşleriniz, sizlere destek veriyorlar. Kudüs, bizleri meydanlara çağırdı. Bugün biz Urfa'da, Diyarbakır'da, İstanbul'da, Konya'da ve Türkiye'nin dört bir yanında meydanlara çıktık. Gece gündüz sizi destekleyeceğiz ve asla sizi yalnız bırakmayacağız. Sizin israile karşı verdiğiniz mücadele ile İslam ümmeti ayağı kalktı. İslam Ümmeti'ni uyandırdınız için İslam Ümmeti dimdik ayaktadır. Mescid-i Aksa, inşallah bütün İslam Ümmeti'ni birleştirecektir. Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan, Pakistan, Afganistan, İran, Kosova, Çeçenistan, Azerbaycan ve dünyanın dört bir tarafında Müslümanlar sizi destekliyor. " şeklinde konuştu.

 

"Abdülhamit Han hayatta olsa israil Mescid-i Aksa’nın duvarının dibinden bile geçemezdi"

Konuşmasının devamında İslam ümmetine seslenen Özaslan, "Kendi ülkenizde sesinizi yükseltin. Kendi ülke idarecilerinize seslenin, güçlü bir kamuoyu oluşturun ve onlara deyin ki: 'Ey İslam Ümmeti'nin idarecileri! Ayağı kalkın ve israile karşı siyasi, askeri, diplomatik ve ekonomik bütün yaptırımları artık masada değil, tamamen sahada ve fiili olarak uygulamaya koyun. Ey İslam Ümmeti'nin idarecileri! israili kınamaktan vazgeçin, israil kınamadan anlamaz ancak güçten anlar. Güç varsa israil geri adım atar, güç yoksa israil asla geri adım atmaz. Gazetelerde okuduk, israilli yöneticiler, 'Biz kimseden vaaz dinleyecek değiliz' diyorlar. Bizde İslam Ümmeti'nin liderlerine sesleniyoruz! Kalkın bu işgalcilere ağzının payını verin. Netanyahu'ya otur oturduğun yerde deyin. Ah Abdülhamit nerdesin? Bugün Abdülhamit Han hayatta olsaydı Vallahi, Billahi ve Tillahi söylüyorum; israil Mescid-i Aksa’nın duvarının dibinden bile geçemezdi. Ey Abdülhamit nerdesin?" dedi.

"İslam ordusu Mescid-i Aksa'yı kurtarmak için harekete geçsin"

Acilen İslam ordusunun Mescid-i Aksa'yı kurtarmak için harekete geçmesi gerektiğinin altını çizen Özaslan, "Meydandaki kardeşlerimiz 'Mehmetçik Gazze'ye gitsin' diyor. Burada meydandaki kardeşlerimin zihninden geçen şeyi söylüyorum. 'Bugün İslam ümmetinin liderleri bir araya gelsin, İslam İşbirliği Teşkilatı acilen toplantı yapsın. Acil olarak Kudüs’e gidilsin. Mescid-i Aksa’yı koruma altına alacak İslam ordusu harekete geçsin.' Bugün Peygamberler şehri Şanlıurfa'da, Rabia Meydanı’na toplanan bu kalabalık; âdete bunu söylüyor. Ben sadece tercüme ettim. Lütfen! Ordu toplansın. Bütün İslam ümmeti bir araya gelsin. İslam ordusu artık Mescid-i Aksa’yı korusun ki bir daha işgalci israil oraya adımını atmayı aklından bile geçirmesin." şeklinde konuştu.       

"Çocuklarınız Kudüs aşkıyla büyüsün"

Meydanda toplanan annelere ve hanım efendilere seslenen Özaslan, "Türkiye'de ve bütün İslam Ümmeti'nin dört bir tarafındaki annelerimize ve bacılarımıza sesleniyorum. O büyüttüğünüz küçük çocuklarınızı her gün ama her gün Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün sevgisiyle büyütün. Kudüs'ün aşkını onların kalbine ilmek ilmek işleyin. O çocuklarımız, Kudüs aşkıyla büyüsünler. Sizin o çocuklarınız yarın Mescid-i Aksa'yı özgürlüğe kavuşturacak ve İslam ümmetinin Selahaddin-i Eyyübileri olacaktır. İnşallah kamuoyunun baskısıyla idarecilerimiz daha güçlü bir adım atacaktır. İslam ümmetinin liderleri güçlü adımlar atacaktır. İnşallah Mescid-i Aksa bir an önce özgürlüğüne kavuşacaktır." dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir