• DOLAR 32.603
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2496.525
  • ...
Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş: Kudüs'ün kurtuluşu uğruna ödenecek her bedele hazırız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mesajında Kudüs'ün hiçbir zaman Müslümanların gündeminden düşmemesi gerektiğini belirten Gümüş, Kudüs’ün işgalden kurtarılması için Müslümanlara çağrıda bulundu.

Kudüs’ün kurtuluşu uğruna ödenecek her bedele hazır olduklarını ilan eden Gümüş, bu konuda atılacak hiçbir adımdan geri kalmayacaklarını vurguladı.

Mesajında Gümüş, "Kardeşlerim! Kudüs hiçbir zaman gündemimizden düşmesin. İslam Ümmetinin tüm azaları olarak bütün hazırlıklarımız, Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı işgalden kurtarmak ve tekrar İslam Ümmetini diriltmek üzere olsun. Siyonistlerin her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da azgınlaşarak Mescid-i Aksa’ya, Filistinli Müslümanlara, kadın ve çocuklara taarruz, hücum ve tecavüzlerine karşı, 40. yılımız münasebetiyle yaptığımız çağrıyı tekrar hatırlatmak istiyoruz: Kudüs’ün kurtarılması için ne gerekiyorsa yapılması hususunda Müslümanlara çağrıda bulunuyoruz. Biz de kırk yıllık tecrübe, birikim, imkân ve kadrolarımızla Kudüs’ün kurtuluşu uğruna ödenecek her bedele hazır olduğumuzu ilan ediyoruz. Bu konuda atılacak hiçbir adımdan geri kalmayacağız. Bu uğurda çalışan şahıs, cemaat, örgüt, kurum ve devletlere destek olmayı da bir görev bilmekteyiz." dedi.

Mescid-i Aksa nöbetini tutanları kutladıklarını belirten Gümüş, "Mescid-i Aksa nöbetini tutan kardeşlerimizin direnişini kutluyoruz, şehit düşen kardeşlerimizin şehadetleri mübarek olsun. Hepimizin yerine gösterdikleri direnişte rabbimin onları başarılı ve aziz kılmasını diliyorum. Rabbim! Hazreti Peygambere ve ashabına; '…Attığın zaman sen atmadın, fakat Allah attı' lütuf ve kereminde bulunduğun gibi, HAMAS ve İslami Cihad mensuplarının attığı füzelerin, İsraillilerin beynini dağıtacak, kalplerini parçalayacak, kimyalarını bozacak, plan, program ve hedeflerini altüst edecek hedeflere isabet etmesi için bizlere de lütuf ve keremde bulun. Rabbim, Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın azat olması için daha çok maddi ve manevi, fiili ve kavli katkımızın olmasını bize nasip et ve esbap hazırla. Rabbim, Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın azat olmasını bize göster ve ziyaret etmeyi bize nasip et.(amin)" ifadelerini kullandı.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir