• DOLAR 32.328
  • EURO 35.169
  • ALTIN 2301.724
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR`dan Açılışa Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, Merkez İlçe Başkanı M. Emin Doğru ve Yönetim Kurulu üyeleri saat 11.00`da basın açıklaması yaparak, 24 Mart Pazar günü saat 14.00`da Hüda Par Genel Başkanı Avukat Hüseyin Yılmaz`ın katılımıyla açacakları il binası açılışına tüm Batmanlıları davet etti.
 
Parti il binasında yapılan basın açıklamasını HÜDA-PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök yaptı.
 
HÜDA PAR`ın kısa bir süre önce resmen kurulduğunu ve bütün Türkiye`de teşkilatlanma sürecinin hızla devam ettiğini belirten Başkan Gök, aynı şekilde HÜDA-PAR Batman İl Teşkilatı, Merkez İlçe ve diğer ilçe teşkilatlarını da kurduklarını söyledi.
 
Batman İl ve Merkez İlçe hizmet binalarının bugünden itibaren hazır durumda olduğunu vurgulayan Gök, ellerinden geldiğince halka hizmet için bu yola girdiklerini ve hizmet binalarını da Batmanlılarla beraber açacaklarını kaydetti.
 
Şuandan itibaren yeni bir dönem ve yeni bir sürecin başladığına dikkat çeken Gök, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şüphesiz her yeni denilen süreç bizce Sünnetullah gereği tarih boyunca vuku bulan bazı süreçleri hatırlatır. İnsanoğlu ibret almadıktan sonra yeni gibi görünen ve umut vadeden süreçleri yeni süreçler takip edecektir. Ama biz inanıyoruz ki camiamız vahiy kültürüyle büyümüş ve besleniyor. Dolayısıyla her ortam ve şartlarda değişmez, eskimez değerlerimiz var. Her dönemde huzur, barış ve salih bir ortam için mutlaka gerekli olan bu değerlerimizdir. Bu şaşmaz bir akidedir. Yeter ki Rabbimizle olan bağımız güçlü olsun, tüm süreçleri hakkın ve halkın lehine çeviririz inşallah."
 
Batman`daki parti binasının açılışını 24 Mart Pazar günü saat 14.00`da yapacaklarını hatırlatan Gök, "Bu mutlu güzel günümüzde Genel Başkanımız Sayın Avukat Hüseyin Yılmaz, Genel Başkan yardımcılarımız ve değerli Genel İdare Kurulu üyeleri bizlerle beraber olacaklar inşallah. Saat 13.00`dan itibaren kendilerini karşılamak üzere araçlarımız Bardakçılar Tesisinin karşısında toplanmaya başlayacaklar. Muhtemelen saat 13.30 gibi kendilerinin teşrifiyle konvoy açılış yerine doğru gidecektir. Vatandaşa sıkıntı vermeyecek şekilde şehirde kısa bir tur güzergâhı belirledik. O güzergâh takip edilecektir" dedi.
 
Son olarak Gök, parti bina açılışına tüm Batmanlıları davet etti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir