• DOLAR 32.544
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2424.583
  • ...
`Değişimin iyi yönetilmesi gerekir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır (Amed) merkez Kayapınar (Peyas) ilçesi Kaymakamlığınca "Okullarda şiddete son verelim" projesi kapsamında Mehmet İçkale İlkokulunda öğrencilere spor kıyafeti dağıtım töreni düzenlendi. Kıyafet dağıtımında bir konuşma yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, öğrencilere seslenerek, anne baba ve topluma iyi bir evlat olma tavsiyesinde bulunarak, toplumun değerlerinden uzak durulmaması gerektiğini söyledi.
 
Diyarbakır Valisi Toprak, öğrenciler için ne kadar fedakârlık yapılırsa azdır diyerek, "Sizlerin iyi olmanız bizim iyi olmanızdır. Sizin iyi olmanız için bu güzel projeler ile hareket ediyoruz, okullarda ki sevginin yeşermesi için bu tür projeleri yapıyoruz. Şüphesiz ki biz geçmişi de geleceği de iyi yönetmemiz gerekir, değişimi de iyi yöneteceğiz. Tüm bunlarla sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Dolaysıyla sizlerin iyi yetişmesi gerekir. Çevremize ve tüm insanlığa iyi bakmamız gerekir. Herkesin olumsuzluklardan uzak durması gerekir" ifadelerine yer verdi.
 
Okulların çevresinde bazı kişilerin madde kullanımı ve zararlı bazı şeylerle okulları karıştırmak istediğine dikkat çeken Toprak son olarak, "Onun için hepimiz dikkatli olmalıyız. Biz bu konuda üzerimize düşen görevi daha iyi yapmalıyız. Bizi biz yapan değerleri bilmemiz gerekir ve bu değerlerden uzak kalmamalıyız" şeklinde konuştu. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir