• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Elazığ'da siyonistlere lanet yağdırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Terör şebekesinin saldırılarını kınamak için bir araya gelen Palu STK'lar Platformu düzenlediği basın açıklamasında Filistinli Müslümanların yanında oldukları mesajını verdi.

İlçede bulunan tüm siyasi parti temsilcileri ile birlikte halktan da yoğun katılımın yaşandığı program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

 

Platformu adına basın açıklamasını okuyan Ensar Vakfı Palu İlçe Başkanı Mustafa Aslan, ilk kıblemiz olan Mecsid-i Aksa'nın tehdit altında olduğunu, bu durumun Müslümanların onur ve izzetine halel getirdiğini söyledi.

"Siyonistlere karşı somut adım atılmalı"

Aslan, "Ramazan ayının bu son günlerinde İsrail, İslam dünyasının hassasiyetlerine hakaret ederek Mescid-i Aksa'ya fütursuzca saldırıyor.  Bugün sadece terör devleti İsrail'in saldırıları ile kahrolmuyoruz. Aynı zamanda koskoca İslam aleminin ilk kıblesine yapılan bu tecavüzü hiç bir şey olmamış gibi seyretmesine de kahroluyoruz. İslam coğrafyası maalesef Kudüs imtihanını kaybetmiştir. Artık kelimelerin, kınamaların, lanetlemelerin de tükendiği noktadayız. Mescidi Aksaya yapılan bu saldırı tüm İslam coğrafyasına yapılmış sayılmalıdır. Tüm İslam ülkeleri bir an önce gaflet uykusundan uyanıp bir araya gelerek ivedi bir şekilde israile karşı somut adımlar atmalıdır." dedi.

Tüm siyasi parti ve STK'lar olarak Filistinli Müslümanların yanında olduklarını belirten Aslan, Mescid-i Aksa'ya yapılan alçak saldırıları ve Filistinli Müslümanlara yapılan zulümleri lanetlediklerini vurguladı.

Basın açıklaması sonrasında yapılan dua ile son bulan etkinliğin ardından yüzlerce araçla oluşturulan konvoyla Filistin'e manevi destek verildi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir