• DOLAR 32.332
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2279.523
  • ...
Yetimler Vakfı, Bingöl'de yetim ailelere bayramlık şeker dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayırseverlerin ulaştırdığı yardımları yetimlere ulaştırmada köprü vazifesi görevi gören Yetimler Vakfı, bu Ramazan Bayramı öncesi de vakfa ulaşan yardımları yetimlere ulaştırmaya devam ediyor.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla duyarlı ve hayırsever iş adamı, Yetimler Vakfı'na bağışta bulunarak 103 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye bayramlık çikolata ve şeker dağıtımında bulundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Genç İlçesi Temsilcisi Yüksel Ortak, yetim çocukların yüzünde tebessümün oluşmasına katkısı olan hayırseverlere teşekkür ederek böyle kıymetli anların yaşanabilmesi için de hayırseverlerden yardımlarını devam ettirmelerini istedi.

Yetim çocukların Peygamber Efendimiz'den (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bizlere birer emanet olduğunu söyleyen Ortak, "Bayramda sevinmek sadece anne-babaları olan çocukların tek değil tüm çocukların hakkıdır. Daha önce 120 yetim çocuğumuzu giyindirdik. Ramazan Bayramı öncesi ilçemizdeki bir hayırseverin bağışıyla 103 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye bayramlık çikolata ve şeker dağıtımında bulunduk. Rabbim hayırseverlerin hayrını kabul, izzet-i dergahında kabul etsin, bu yetimlerin de duasından bizleri mahrum eylemesin. Emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir